Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KYSS

 

 

Ett minne jag

Bevarar inom

Mig

Var din

Sammetslena kyss

Dina läppar mot mina

Ett minne jag gömmer

Inom mig

Bevaras evigt

Av sammet 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 00:42



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Väl värt att bevara!
Tack för din fina innerlighet!
2009-03-11

  Eva Langrath VIP
Vackert minne

Eva
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Jättevackert skrivet, underbart ......
2009-03-11

  CJ
Så vacker wow!!!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen