Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akrobatisk

 

 

 

jag tror faan jag skulle ligga med dig

 

på stående fot

 

 

 

 

hur det nu ska gå till ?




Övriga genrer av theperna
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 08:24



Bookmark and Share


  sachie
*skrattar* suveränt...
Skulle bra gärna vilja vet hur man lyckas med det :P ^_^
2009-03-16

  Tina Q
*fnissar*
2009-03-12

    Melona
ligga - på stående fot, ja, det låter som svår akrobatik!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna