Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte försvinna än

Du samlar ihop ditt liv i handen
och kastar det än en gång i golvet
glasvassa bitar blir fler
och mindre
men du kan inte försvinna
inte helt
inte än
du har fortfarande tusen moln att se
tusen vindar att känna
och miljoner regndroppar att smaka
mot tungan.




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 12:53



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
så vackra rader
2009-06-28

  Jastproject
Graciös och hoppfull.
...liv i handen...
kontraster mellan kraft och handling,
natur och människan.

Gillar det.

J.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt