Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En härlig tid jag minns när jag ammade...ibland längtar tillbaka till den tiden :)


En magisk stund vid amning


Du ler glatt
när blicken
möter min

dina armar
längtar efter
min varma famn

känner dina andetag
nära min varma kropp

där du söker dig
till mitt bröst

ammar dig
min kärlek
min värme
min godhet
min omtänksamhet
min längtan


jag hör klockan ticka
våra hjärtslag
i denna underbara stund

väggarna andas in
min stolthet över
dig min skatt

Stryker dig på håret
pussar dina händer
tills du rapar

Du somnar
så gott
och drömmer sött
i din varma säng







Fri vers av Roula O
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-11 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minns den tiden när mina var små men de växer ju så snabbt...
2009-03-14

  Syrsan
Jag blir så varm inombords och längtar oerhört efter det som är på väg - mitt barnbarn, ett nytt liv!
2009-03-12

  "Dempa"
En mors kärlek, Vackert.
2009-03-11

  tom boreland
härlig ursprunglig text
2009-03-11

  Ellen Vivelavita VIP
*ryser* av dina vackra rader och av att minnas...
2009-03-11

  Seasons VIP
Vilken fin känsla, mother and child..
2009-03-11

    FinnRaggarn
Härlig kärleksamning.

Jag vill bli ditt barn.
2009-03-11

  Maria T
Tänk bara dom små händerna
som kramar om bröstet
Mycket vacker dikt
2009-03-11

  firefire
Vackert!
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Vackra ord som påminner om lyckan
2009-03-11

  Ove Aronsson
Så skall det vara när livet går vidare.
2009-03-11

  Gisela Nordell
fint om livet!
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet. Och barn mår så bra när de får modersmjölken och värmen, i stället för bara ersättning som en del får.....
2009-03-11

    ej medlem längre
Bara en mamma kan ha sådana minnen :) tack för att ni delar med er dessa minnen.
2009-03-11

  En strimma av guld
Ja, det är fina stunder och njutbara.
Minns tillbaka trots att det var så länge sen.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O