Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs 2009-03-11 kl. 18.27.


Ensam...

Ensam seglar jag in i min smärtas mörker.

Ensam skär jag igenom mitt hav av saknad.

Ensam navigerar jag mellan isberg av min ångest.

Ensam blir jag piskad av hagelstormen från mina tårar.

Ensam styr jag bort från ditt falnande ljus innan det hinner dö.

Ensam blir jag uppäten av min törst som inte kan bli släckt.

Ensam är jag ombord på mitt skepp av vansinne.




Fri vers av Herakles
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 18:28



Bookmark and Share


    Trapped in my own thoughts
Du är ett geni :)
2009-05-27

  peter markurth
mycket bra med kanonslutrad
2009-04-13

  HQ
En stark text som berör och skakar om!
2009-03-28

    ej medlem längre
Tänk att så få ord kan beröra så.. Jag gillar sättet du skriver på - enkelt, talande och djupt. Vackert i all sin sorgsenhet..
2009-03-13

  Lotti
det bästa jag läst idag......
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Herakles
Herakles