Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömma kan man

din härliga personlighet får
mig att vilja se dig naken.
jag älskar varje steg du tar.




Övriga genrer av solrosensdjup
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 21:49



Bookmark and Share


  Halili
Håller med!
perfekt med så lite ord och så mycket innebörd!
2009-03-11

  Troll ॐ
åhh vad härligt det här var skrivet!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup