Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina etiketter


Jag ser dig genom

vinglaset där

du sitter mittemot mig

orörlig

frestelsen till att vilja

och inte vilja


Jag känner mig hög

på stolen


Du kan inte vidröra mig

mer än att ta mig på mina ord


Värmen strålar

vinets årgång

är 2006 och smakar

precis som igår


Önskar att jag

bytte etiketter varje helg

precis som förr....

Så som det smakade...





© Emilia Berg




Fri vers av Emilia Berg
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 23:34



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Ack alla gudar, tänk om du kunde kontrollera dina ord. Det är så djävla bra det du skriver – men för mångfaldigt/mångordigt.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg