Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är livets diamant


Jag flyger över
hav och land
med din bild
i mitt inre

bygger upp
dina drömmar

målar din värld
med varma färger

doftar vinden
med vilda rosor

visar dig vägen
genom dimman

och stärker ditt
självförtroende

när tiden
tycks stå stilla
väntar jag
med öppna armar


mitt älskade barn

i min stora famn
finner du
ett djupt hav
av tröst och värme




Fri vers av Roula O
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-11 23:40



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
I will fly

and touch the sky

then in your arms

i will find

milk and honey
2009-03-12

  Ellen Vivelavita VIP
"Jag flyger över
hav och land
med din bild
i mitt inre"

Det beskriver mycket vackert känslan av sitt/sina barns (be)ständiga närvaro i varje mors sinne.
2009-03-12

  Eaglemountains VIP
Ännu en underbar dikt, i fantasi och verklighet glädja och stötta sitt eget barn, som sen får komma, och söka tröst och värme, när det behövs .....
2009-03-12

  tom boreland
hög känsla
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O