Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är en jättebra kompis

Snön är vit och faller på gården
barnen leker med glädje

De rullar snön och ser att
snöbollen blir större och större

Till slut blir det en liten snögubbe
utan huvud och ben

Barnen undersöker den
och de beslutar att fortsätta
med den

Barnens beslut är att göra
en tunnel som de gräver igenom

Nästa moment är att de kryper
sakta genom den
märker hur trång den är....

Av någon anledning går den sönder
och barnen hoppar av glädje
de frågar om de kan ha sönder den

javisst säger jag...


© Emilia Berg






Fri vers av Emilia Berg
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg