Rykande färsk, direkt från trycket i natt!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rykande färsk, direkt från trycket i natt!




NU ÄR MINA EKONOMISKA PROBLEM LÖSTA!

 

jag hade så ont om klöver
men tid har jag mycket över
så varför ska människan stressa
-  penningar kan man ju pressa!

jag simmar som Jocke Von Anka
i hundringar nya och blanka
du får gärna prassla till vänster
här gör vi bara förtjänster

du får krisbearbetning kontant
är du smed kan du göra en slant
vinnare i den galopperande inflationen?
det avgörs med målfoto

på polisstationen!


 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 418 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-12 05:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Överlägset!
2009-03-14

    miramari
En rolig och väl skriven text!

*Applåd*

en extra applåd för bilden!
2009-03-14

  Elaine.S VIP
:-)) Du är helt UNDERBAR!!!
2009-03-12

  Night Soul Woman
*Grattis till stjärnan* :)
2009-03-12

  Night Soul Woman
hihi :) jamen visst! haha roligt och bra skrivet! Tack för läsningen! *applåd*
2009-03-12

  lodjuret/seglare VIP
jo, den här hade justa rim
hela vägen ända till krim
2009-03-12

    Tea Alex
*skratt*
:D
Heja! Jättebra!!!
Hela den ekonomiska krisen äro löst! :)
Jag vill ha mitt foto på en 17-kronorssedel, går det bra?
2009-03-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tack för morgonens bubblande skratt.
2009-03-12

  Tina Q
*asg*
Det läckraste jag har läst idag hittills!
Hur underbart kul läsning som helst - jubel och applåder för denna!!!!!!!!! Inte bara för texten, utan minst lika mycket för problemlösningsidén och för bilden =)
2009-03-12

  Eva Langrath VIP
Tack för morgonens skratt, man kanske skulle prova.

Eva
2009-03-12

  Carola Zettergren
:):)hehehe...suveränt!!!
2009-03-12

  Gunnar Norrman
Vad skönt och härligt Du diktar! Den här var ju helt suverän!
2009-03-12

  Svartsilver
Haha härlig humor!
2009-03-12

  Syrsan
Tack Måna för dagens första skratt!! Tänk så mycket som kan hända under en natt!
2009-03-12

  Bjarne Nordbö
Som nattarbetare kunde vi kanske bli kompanjoner.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger