Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flera här undrade visst

 

 

 

Världen mår bra, ja alldeles utmärkt faktiskt

 

 

 

 

 

 

 

det är bara alla obetydligheter runtomkring som spelar över lite bara




Övriga genrer av theperna
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 10:53



Bookmark and Share


    Melona
haha

ja,

fan, vilka obetydligheter,

nu ska vi se här, tror jag återkommer
till denna här
för fler rapporter och sådär...

so long,

det snöar i göteborg idag.

(en parentes så där ja!)
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna