Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min svårt sjuka mamma


OVISSHETENS VÅG

Jag ser tiden söker dig,
inget är längre som förrut.
Ovissheten sköljer över mig,
som en våg utan slut.

Jag står maktlös bredvid,
alla söker finna svar.
Väntan är en kamp och strid,
hoppet är allt jag har.

Tärd av sjukdom svår,
ser jag dina ögon söka svar.
Kommer det ännu en vår,
hoppet är allt vi har.






Fri vers av wildrosen
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-12 11:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det svåra i att inte veta..när man får försöka leva på hoppet..
2009-03-22

  mare VIP
Mycket fint diktat om din mor.....i livets svåra stund av sorg......
2009-03-13

  Maria T
En ömsint och vacker dikt till
din svårt sjuka mamma.
2009-03-12

  Bodil Sandberg
Det gör ont i hela mig att läsa..så fruktansvärt att vi måste skiljas från dem vi håller av mer än allt - en mycket mycket stark dikt min vän!
2009-03-12

  Carola Zettergren
Mycket berörande, fint skaldat om det svåra!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen