Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Cold turkey"

När händerna skakar vibrerar marken..när krypningarna kommer dras rötterna upp ur jorden..när svettningarna kommer krigar den med frossan ..1000gradervarmt..40minusgrader upp och ner..skakande händer..häftiga andetag..skakande andetag..leder som värker. allt värker..
lederna är avskurna..endast en tunn tråd som håller mej ihop nu..och lite går sönder mer och mer..men snart..snart kommer hon..hon med kärleken..både med kärleken och med botet på min sjukdom i fickan..jag längtar..några minuter kvar.värken och frossan..frossan och värken slår tillsammans ut varandra med en mix av kärlek och medicin..kemisk och naturlig kärlek...




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard