Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BETONGHUS

 

 

 

 

Betonghus står på asfalt hård

Tomma balkonger

Väntar in våren

Då balkonglådor

Fylls med blommor




Fri vers av Fånga dagen
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-12 17:35



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig vårlängtan
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Ett mysigt framtidsperspektiv.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen