Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan låta ytligt men tänk igenom det ett varv till

 

 

 

Det är ingen idé att oroa sig

 

 

 

 

 

 

 

det ordnar sig ändå aldrig




Övriga genrer av theperna
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 18:40



Bookmark and Share


    Melona
typ...
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Oslagbart!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna