Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Ljug aldrig
inför dig själv
du kan
bli besviken




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-12 19:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-03-12

  Mats Henricson
Samvetsgrannt och Smart !!!!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington