Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulder har jag


Den som är utan skuld

 

 

 

 

 

jag kommer aldrig att kunna kasta första stenen

 

- och det vill jag inte heller!

 

 

 




Övriga genrer av Tina Q
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 22:04



Bookmark and Share


    MaryMo
Stenar kastar jag inte,
men hårda ord ibland
fast jag inte vill...
Murar människor emellan
kan skapas och rivas
med hårda ord.
Skuld bär vi alla på...
2009-03-13

  Syrsan
Tänkvärda ord med stark innebörd!
2009-03-13

  Berit Robin Lagerholm VIP
Hellre skuldfri än stenfri
2009-03-12

  Måna N. Berger
Instämmer, på ett sätt skönt att inte vara skuldfri!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q