Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlbandet

 

Som ett pärlband är livet
en räcka dagar av ofattbar mängd

De flesta förloras i glömska
och okänd är bandets längd

Dagar bleknar i fjärran bort
och nya träs på bandet - som är långt eller kort

Omöjligt att hålla en enda kvar
Blott i ditt minne kan en och annan skimra klar

 




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-13 11:20



Bookmark and Share


  Njord
Fin dikt med mycket vemod.
Störs endast av rimmen bort och fort.
Kanske man kunde tänka sig att att "nya träs på fast bandet är kort"
Kul att se att du rimmar igen
2009-03-13

  UllaBritta
Tack för dom vackra orden. Jag har ingen kommentar.
Dikten är så skir och vacker. Den talar för sig själv.
Jag har sparat den som bokmärke.
skrivarvännen
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP