Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Slask haiku

Vått vedervärdigt

slabbigt, smutsigt, söligt slask

Snöfallsresultat

© YM Bohman -09




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-13 10:17



Bookmark and Share


  Miss Mod
i min hall. Tassresultat.
2009-03-13

    Bodil Sandberg
Ja och slabbigare och slabbigare blir dä för varje år..på nåt vis

elegant slaskhaiku detta!!!
2009-03-13

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det är den tiden man måste igenom innan våren kommer på allvar... här har slaskandet inte börjat på allvar än - minst ett par decimeters snötäcke, men det är åtminstone någon plusgrad...
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER