Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringrostig i pallet



Ringrostig efter ett år i träda
vill jag åter scenen beträda

fumlig och mumlig söker efter ord
käften o tanken inte särskilt smord

famlar runt i min arma hjärna
för jag vill ju så gärna

MEN!

jag får väl svamla då
å famla på
å ramla då å då
det får väl gå
ändå




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-03-13 11:42



Bookmark and Share


  claes fredelius
Joru! Så är det att snubbla över det ena ordet
När man har så mycket hjärta inombordet
Man tänker på en kortdikt av Fröding...
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta