Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen är smärtsam


Varför?


Idag träffade jag en man.

Jag tittade han rakt i ögonen.
Mörkbruna med sorg som pupiller.
De var nästan svarta.

Jag frågade

Varför?
Varför min vän?
Vaför har du sårat mig?
Varför har du ljugit alla dessa år?
Varför har du sågat den lycka som jag trodde var sann?
Varför har du förstört tilliten?
Varför söp du istället för att leva?

Har du nått svar?

Va?

Jag vill veta varför?

Jag släckte badrummet och gick ut.
Jag hade fan inget svar.




Fri vers av Marjavaara
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har snart dräpt en Demon! Applåd!
2009-03-24

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
att ställa frågan är smärtsam nog, tänkvärda rader,
2009-03-14

  peter markurth
snyggt, rått, sant..
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara