Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vuxne son

Lille du och store du,
som jag beundrar så.
Jag vet, att jag är jag
att du är du
men du är sannerligen två.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-13 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP