Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
................


Anonym

En vacker vårkomposition

från en okänd på min födelsedag

ett varmt tack

fast jag inte helt förstår.

 

 




Fri vers av Njord
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 15:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ooo så spännande..en mystisk främling...så nice-igt!!var det 55 du föddes..isåfall är det inte bara fölsedag vi delar..utan även år..kram
2009-03-13

  noname_realmind
Fyller du idag? Grattis! (för säkerhets skull... ;)

Bidde det nån stjärnkikare?
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER