Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eLEmentärt

 

seså. det är dags nu. res dig. ställ dig upp. håll huvudet högt. ta ett djupt andetag. visa rakryggat vem du vill vara. eller snarare vem du är. det som är du. blotta dig. håll blicken stadig. slit sönder allt du gömmer dig bakom. riv dina murar. visa din nakenhet. din mänskliga sårbarhet. dina gudomliga styrkor. skitsamma om det skvätter ingrodd ångest, sårskorpor och varbölder omkring dig. det är bara gammalt skräp du råkat samla på för länge. så gör dig ren. skrubba din själ. rentvå dig från det förflutna. och stäng den dörren. lås och stå för den du alltid varit. se framåt. stå för vad du är. säg det du vill ha sagt. sätt ord på dina känslor. formulera dina innersta tankar. dela med dig av dina drömmar. förverkliga dina fantasier. bejaka din lusta. njut av kyssar. älska och knulla tills du är hög på endorfiner. le mot dig själv. och gapskratta utåt. högt och befriat. krama dig själv i kärlek och omfamna världen i ömhet. hav medkänsla för de stackare som belägrat sina trygga garderober fulla av möglande skelett. de som härjar i sin egen stank. som simmar i avundens giftgröna stillastående vatten. de styrs enbart av sina rädslor. av inlärd intolerans. du förstår - de vill egentligen inget annat. önskar inget annat. än att vara som du. precis som du.

och ändå skulle de duga exakt som de är innerst inne - om de bara vågade...

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-13 20:57



Bookmark and Share


  ramsesII
Ja, det är ren uppmaning till mänskligheten skulle jag vilja säga.
Kontentan är att allt rör sig och saker o ting förändras. Vissa saker behöver man som person lämna bakom sig och sluta se sig som offer, även om nu en gång vart uttsatt för tråkigheter.

Livet har så mycket att ge och vågar man som människa lämna tryggheten och möta världen med kärlek kommer den karman tillbaka till hela mänskligheten.
2009-03-21

  Ljunggren1
Verkligen fin på något sätt...
2009-03-16

  VITRIOL
Underbar uppmaning och pepp att bära med sig. Det här var precis vad jag behövde höra, just nu. Tack!
2009-03-15

  Rockalex
Du fångar verkligen

livets puls - och diken

i en härlig dans
2009-03-15

    Roger Magnusson
Andligt medveten.

Det finns ingen anledning att låsa dörren till det förflutna.

Första steget till på vandringen är acceptans. Inte ignorans.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol