Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummen är tysta, tomma

Rummen är tysta, tomma.
Tomma hus de ekar.
Trädgården har slutat blomma.
Slut är alla lekar.


Borta är ett barns idyll.
Allt har mist sin lyster,
sitt sken, sin saft, sin klorofyll
och doften, ganska dyster.


Flytta är ett dödens ord.
Ingenting vill stämma.
Jag sitter ensam på min jord
där ingenstans är hemma.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-03-13 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP