Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två unga änglar

Två unga änglar sover i min säng.
Så vackra i sin orördhet.
Två unga änglar sover i min säng.
Gud, låt dem sova där, tills tiden vet.

Två unga änglar drömmer i sin sömn.
Jag ser på dem och gråter.
För jag, jag är en gammal fan
som nog vill ha min ungdom åter…

Två unga änglar sover oskuldsfullt .
Långt bort från festens sena natt
från sommarsolens mjuka ottesljus
från stoj och dans och flirt och alla skratt.

Två unga änglar sover i min säng.
Jag ser på dem och gråter.
För jag, jag är en gammal fan
som nog vill ha min ungdom åter…




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 683 gånger
Publicerad 2009-03-13 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP