Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår

Om igår kom tillbaka?
Skulle det inte vara roligt att peta lite på nuet, bara för
att retas.
För att man fryser om händerna när man är ensam.
För att det kittlas bakom öronen när man kisar mot solen.

För att jag inte vet om du har slutat att helt existera.




Övriga genrer av viunderregnmolnen
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 20:18



Bookmark and Share


  Smultris
jag har ännu inte hunnit läsa så mycket av dig men det lilla jag läst fascinerar mig, kanske just för att det är så enkelt skrivet men med så stor betydelse... jag faller lätt för det enkla med känsla bakom orden...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen