Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite funderingar kring dagens läge,,,


Det är så typiskt logiskt......

När det krisar för många människor, ekonomiskt och mentalt, då vill många FLY, fly bort från en grå och motbjudande verklighet . DÅ kan, paradoxalt nog, ett Kungligt Bröllop bli en slags "grumlig verklighetsflykt" för många, fest och glans, vackra kläder, pompa och ståt, "uppstyltad överklassglädje", kulinariska sensationer", musik och dans......
"Populasen sövs ned" och "glömmer" sina, egna torftiga vardagsproblem .
SÅ har det varit i årtusenden och SÅ ska det, tydligen, fortsätta vara .
"Kungligheterna, ett OPIUM för folket " . Mitt ILLAMÅENDE ökar !!!!!!!!!
Jag kan ALDRIG acceptera att Kungligheter skulle vara "mer värda" än vi andra ! De är, precis som vi, vanliga människor av kött och blod ! FAST de är DE STÖRSTA AV ALLA PARASITER PÅ VÅRT SAMHÄLLE !!!

M

....




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 23:36



Bookmark and Share


  Björne.H
Det är dom inte heller men vår civilisation har tydligen behov av att skapa storheter av olika slag. Låt näringslivet och framför allt exportindustrin betala deras bröllop. Dom har ju nytta av dom.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska