Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


Hinna


Det här
läker aldrig

Detta
finns ej längre


Bergen skiljs
av brända dalar

Ur dess jord
föds vi vuxna


Hinnan skyddar
likt skyende blickar



Den här
har en söm

Den
finner stigen

Följ mig upp
till sluttande ängar


Och låt oss få vila

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet