Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönskande ängar


Där kärlek

och vänskap

blommar

grönskar

ängarna

för evigt




Fri vers av Roula O
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-14 18:25



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert, det finns sådan i vår himmel.
tänk om kärlek och vänskap kunde blomma mera
på vår jord ..... underbart skrivet, min vän
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtats åkerteg bär frukt.

Vackert skrivet!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O