Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M <3

Förstå!
Oansett att trådarna är klippta
Gråter mitt hjärta
Sörjer mitt psyke
Brinner dom svarta känslornas eld
Har mitt innersta mitt jag försvunnit
Undrar min fantasi
Genmäle vill jag finna

Förstå!
Snälla
Se bortom osanningens fasad
Bortom den falska trons skepnad
Orkar inte mer
Min packning är total

Förstå!
Du kommer alltid finnas i mitt kosmos
Alltid kommer mitt vattenfall av amour för dig falla
Men låt mig gå min egen vandring, håll mig inte kvar i ditt rike
Skuldens börda för mitt är inte din

Förstå!

Skuldens börda för mitt är inte din

Förstå!




Fri vers av FrökenABC
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC