Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcka din törst


Vill
bära dig
över
alla djup
och
släcka
din törst
med
glöden
inuti mig




Fri vers av Roula O
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-14 18:36



Bookmark and Share


  Maria T
Vackra tanke
2009-03-15

  Lejonhjärtas poesi
Poesi som målar fina bilder i sinnet för hungriga och törstiga själar, tjusigt!
2009-03-14

    FinnRaggarn
Fint ordspråk.
2009-03-14

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet vännen min!
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
Fenomenalt skriven ..... kärleksfullt formulerat .....
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Paradoxalt nog kan sådan glöd faktiskt släcka törst.
2009-03-14

    ej medlem längre
Fin text!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O