Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkyssta blommor


Dövar

din smärta

med

en handfull

solkyssta

blommor

i gult




Fri vers av Roula O
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-14 19:47



Bookmark and Share


  Maria T
Små barn brukar komma springande
med några tussilago som dom har
plockat till mamma
2009-03-15

  En strimma av guld
Att en blomma få, är en känsla och en av de finare gesterna som finns. Gul som solen lyser den och ger kraft.
2009-03-15

  Fredric
Gul blomma
Du är solen i mitt liv.
2009-03-15

  tom boreland
sommarlängtan
2009-03-14

  Gisela Nordell
fin poesi!
2009-03-14

    FinnRaggarn
Ja tack nu känns det bättre.
2009-03-14

  Eaglemountains VIP
Tack, denna dikt dövade min smärta .....
2009-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Så feminint ömsint och omsorgsbetonat!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O