Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapen är viktigast

Du ser på honom
med kärlek
men
hans otrohet syntes
i hans ögon
blotta åsynen av honom
gjorde mig äcklad

Hur kan du inte se det?

Det lyser rakt igenom
hans självgoda själ,
hans urskuldande min
med en uns av manlig stolthet

Jag ser dr Phil framför mig då han säger:
Han gör det för att han kan.

Ska jag krossa hennes lycka
bara för att kunna smula sönder hans hån?
Om jag låter det bero
hånar jag vår vänskap och henne som den
goda människa hon är

När kvällen blev till natt
mellan fyra ögon bekräftades mina misstankar




Fri vers av Gigi
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi