Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra att bli påmind ibland.


Måste bort nu

Viruset anfaller.

Jag medicinerar mig.

Fort fort.

Kom igen nu, jag måste bort.

Minnen anfaller.

De spottar våldtar mitt samvete.

Snart är det över.

En klunk medicin

Två klunkar

Drar i mig hela flaskan.

Öppnar en till.

Dränker mig.

De sociala giftet slår ut mina känslor.
Jag utrotar hela jävla människan.
Jag ska vara fri.

Jag vill inte känna, vill inte veta, vill vara borta.

Jag öppnar en till.

Nu, nu fixar jag livet.

Spolar toaletten och gömmer tre tomma flaskor i papperskorgen.






Fri vers av Marjavaara
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 21:10



Bookmark and Share


  peter markurth
Anledningarna är olika, men denna text är belysande, gillas..
2009-03-16

  "Dempa"
Starkt!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara