Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En djup piss

Jag öppnade gylfen.

Målade snön gul.

Det ångade.

Värme.

Hett som kärlek.

Snön tog emot det med sin kyla.

Kallt likt svartsjuka.




Fri vers av Marjavaara
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 22:02



Bookmark and Share


  peter markurth
detta var intressant
2009-03-16

  "Dempa"
Att måla snön gul på det viset,
Det e´ta me fan konst!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara