" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




- Vill du ha en kopp te? -

 

 

Står styv inför nattlig färd

Det finns bilder

Det finns tankar

Men bäst fungerar dina läppar runt om

Mina händer kupar dina bröst

Ser in i din sugande blick

Jag gnyr med ordlös röst

 

 

 

 

Din mun kladdig efter att jag kom

 




Övriga genrer av theperna
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna