Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de saker jag samlar i vad jag kallar "Inom" (efter min älskade stamkrog) där jag skrivit många, många rader de senaste åren och lär fortsätta skriva fler.


Avsked

Att ta avsked av någon
du är nyfiken på
är mer än att lämna
och gå

Att säga adjö
till den du vill nå
är något så starkt
att få vill förstå.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP