Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen Albatross

mina vingar små och klumpiga väcker löje på jorden såsom i himmelen


Fri vers av Linen
Läst 475 gånger
Publicerad 2009-03-15 07:09



Bookmark and Share


  lyckeli
vingklippta har vi nog
alla sett oss vara ibland

läckert format
en rubrik som känns lite
Disney, men som funkar
i sammanhang
2009-04-06

  Per Teofilusson
Något märkligt händer: jag finner en ömhet och en vilja att se denna klumpiga med dess neurosedyniska armar, hålla den mot mitt bröst. Tror det är grafiken och ordvalen snarare än min mänsklighet.
2009-03-16

    Erika H
Fast det behöver ju inte betyda nåt för om man ska vara en svala så funkar det finemang.
Se det som är och inte vad som skulle kunna vara om...

Faktum är att jag älskar att titta på naturfilmer om albatrosser. Så oerhört klumpiga på land men till havs... mästerflygare som landar ett fåtal gånger under en livstid.

Och svalor, är underbara de med.
2009-03-15

  Inkarasilas
Nickar halvdrucket och hör Iron Maiden genom vägg, sjömannen och Albatrossen, som att vara en mytisk olycka alla vill ha bort, men så är det inte, vi kan inte ens flyga, vingar förkrympta små as och återbildade till skulderblad. Ja, höjer axlar och det rör sig på rygg. Gillar det här, massa massa. Varför är orelevant, möjligtvis för ironin. Fullkomligt nattsvart. Nickar igen.
2009-03-15

  Rune Thorsell
Ja, men alla vi vanvingade halvpingviner — vi får väl flaxa på med det lilla vi har. När en albatross störtar, slår den ihjäl sig. Vi andra överlever.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen