Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fimbulvintern i norden





hjärnan stelnar

går i raka spår

o tvära vinklar

svårmodigt

fryser hjärtat

ända in i själen

allting fryser

i märg o ben


Då kommer du med din poesi

vi dansar stora bastudansen

värmer oss mjuka

med vin kärlek o fantasi






Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 11:27



Bookmark and Share


  glittertindra
jättefin.. :)
2009-03-29

  claes fredelius
Gud vad gulligt älskling!
Den värmer!
Snyggt skriven som vanligt så att varje ord betonas!
Puss!
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta