Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neka kärlek och glädje


Förstår din rädsla
Att bli stucken av gadden fylld med giftet, kärlek och glädje


Varför se solens ljusa och varma strålar till lycka och harmoni
Då regntunga moln ger ett skäl till skydd


Hur kroppen fylls till ruset av bubblande åtrå och skratt
När dåtiden kan fortsätta plåga till döds


Känslan när ringen träs på fingret till glamourfylld lycka och glädje från nära och kära
För att behålla kvalmiga tankar till dåtid och hur det kanske gått om..


Där livets resa fylld med upplevelser fortsätter utveckla oss till samma glädje och kärlek
Mot att bromsa den till ångestens gnissel


Lyfter hatten fylld av respekt
Som tur är gör vi alla våra egna val




Fri vers av JNI
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 13:27



Bookmark and Share


  Blåbäret
det förflutnas kedjor kan binda så hårt att livet pågår omärkbart utanför fängelset man satt sig i...vad finns att finna i det förflutna som inte framtiden kan ge mycket bättre?...alla gör vi våra val, och vissas val smärtar oerhört...hård sanning här...
2009-03-15

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI