Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brända hjärtat


Jag trodde att
allt var över

men där satt du
bredvid mig och
dina ögon sa

Älskade
mitt hjärta blöder

Viskande ord från dig
subtila skiftningar i
din tysta röst

väcker åter lust
i mig

längtan efter naken vila
mot ett kvinnobröst

Ditt nytända hjärta
minner om det som var

det brända hjärtat
konturer som ännu
dröjer kvar




Fri vers av SeXara
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 15:27



Bookmark and Share


  devilsangel
Så vackert..ja du vännen, i kärlek och passion finns det alltid hopp och överraskningar kommer när man minst anar det...
2009-03-16

  L Patrik W Johansson VIP
kvinnobröst (skamset typo...men nätet laggar idag, hackar en aning)
=)

Be well,
LPWJ
2009-03-15

  L Patrik W Johansson VIP
Vi har mer gemensamt än de flesta, jag vill också vila mot ett naket kvinnor bräst
ROFLMAO
*rolling on the floor laughing my ass off*

Calin hälsar att du ska ta hand om dig och vara försiktig

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara