Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

livet
är det värt att leva
vågar jag
att andas
att känna
öppna hjärtas portar

sårbar

känslig
vågar jag
att älska livet
lika passionerat
som när jag älskar med en man
att
förlora mig
helt och fullt
till det
som är livet i mitt liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-15 17:38



Bookmark and Share


  Halili
Du skriver bra! Känner också igen min egen stil i dina meningar
2009-03-18

  Water VIP
härlig beskrivning på en fundamental fundering
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e