Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över mörkrets skog denna kyliga natt

Inne i skogen på spänstiga ben
med muskler och tjock päls
under månljusets sken
flyger vargen fram på räls

Ögona flyger med vakande blick
över mörkrets skog denna kyliga natt
Han vinner över allt med ett enda trick
vrider för att styra sin osynliga ratt

Han flyger, han hoppar
en timme innan daggen droppar
Försvinner långsamt bort
lysande ögon dolda inom kort




Bunden vers (Rim) av Konnichiwa
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa