Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

match.com

 

Om jag skulle skriva ner de egenskaper
jag vill ha hos en man i en annons...

- gilla att fördjupa sig i intellektuella samtal

- ha ordning i tillvaron med välstädat hem och
  väluppfostrade barn

-gilla att campa och sova i tält

-gilla att laga mat, kräftskivor,
  snapsvisor och surströmming

 

...skulle vi aldrig ha träffats

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-22 20:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Denna var ju helt oemotståndlig.
2009-08-27

  Lia-Lej
Nä då hade det kanske varit någon helt annan och inte alls en lika rufsig typ som din själ visste sig älska till vanvett!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Noomi