Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnar jag alla mina gamla plågoandar från barndomen


Jag är fri!!!

Jag står framför spegeln,
beundrar min prakt.
Höjer glaset och utropar en skål,
för min egocentriska makt.
Jag är allt och lite till,
drottning av alla isar.
Säg vad du vill,
är väl inte bara män som grisar.

Jag vill så gärna tro,
att det jag säger betyder mest.
Du drar mig till kyrkan,
för att bli vigd av en präst.
Jag skrattar, dansar...
skriker... spring, spring, spring!
Du står som fastfrusen,
fattar ingenting.

År efter år,
har jag förnedrats, utnyttjats, trampats på.
Nu ger jag igen,
för alla gånger min själ slagits blå.
Jag är allt och lite till,
det du aldrig kan bli.
Jag har makt, jag har prakt,
men framför allt... JAG HAR SLAGIT MIG FRI!!!




Fri vers av xAnGeLx
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-16 01:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Avklädd " dikt, så starkt av dig att skriva denna - orden känns verkligen, men helt underbart att du känner dig fri - den friheten är du värd många, många gånger om med tanke på att du verkar ha haft en gräsligt tuff barndom * kram *
2009-04-28

  Marreb
stark
2009-03-17

  Andrum
Stark dikt
kram
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

xAnGeLx
xAnGeLx