Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktjaget

 

Diktjaget pustar

sin heta vällust till poesin

 

Min tunga lägger inte band på sig

är omöjlig att ignorera

 

Den är aldrig tyst

ej ens kring det skrivna ordet

 

Kittlar i gläntans öppning

till just det här stället

 

Orden reser sig i nertrampet

dess form är din beröring




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 659 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-16 01:56



Bookmark and Share


  aol
underbart avtramp
2009-06-23

  issac.a.m
Helt Underbart...
2009-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Helt underbar. Full av lidelse.
Målningen fantastisk och en perfektion till ord.
2009-03-16

  jordgubben
Men det är var ju helt underbart! Härligt:)
2009-03-16

  Öknens Ros VIP
Snyggt!
2009-03-16

  Måna N. Berger
Ett sensuellt förhållande till poesin, bravo!
2009-03-16

  Carola Zettergren
TJUSIGT!!!..och jag bara älskar bilden till!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie