Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ensamhet kan te sig,hur den kan jämföras med andras,som i denná,den starka känsla av ensamhet som beskrivs så totalt!!


Ensamheter

Ensamheter.

Jag trodde min ensamhet var störst av alla
tills jag insåg på min vandring i våningen
att grannen under mig endast hade gråsparvar
som sällskap
de flög innan hon kastat sina sista brödsmulor.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-09-09 19:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin.Tyckte om denna! läste den i boken! :o)
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg