Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

Omfamna livet
det är bara det
du har
en gång får du
liv
ta det tillvara
omfamna det
sorg
som
glädje
lev.




Fri vers av Desire'e
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e