Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Ibland låter jag orden komma utan förtankar och arbetar en stund med dem. Efteråt undrar jag förvånat var orden kom ifrån. Om det finns några baktankar?




Okänd

 

Jag samlar på liv

sa hon och såg den lilla

 

döda en fjäril

 




Bunden vers (Haiku) av Ellen Vivelavita VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 20:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Brrr...ruskigt bra!
2009-03-17

  Hans Christian
bara så bra - bokmärkes !
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP